ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πιθανή(;) διαρροή πιστωτικών καρτών στην airtickets.gr!


Η είδηση είναι πολύ σοβαρή και μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται τίποτα επισήμως. Ωστόσο, την μεταδίδει το αξιόπιστο site τεχνολογίας...



SecNews.gr, το οποίο έλαβε και τη σχετική ενημέρωση. Όπως αναφέρουν οι συντάκτες του άρθρου, σύμφωνα με ηλεκτρονικό ανώνυμο μήνυμα που απέστειλε ο αυτοαποκαλών ερευνητής ασφάλειας με το ψευδώνυμο "1nf3rn0", εξυπηρετητές (servers) της ιστοσελίδας κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων airtickets.gr διαθέτουν την αδυναμία του OpenSSL που έχει δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, γνωστό ως heartbleed bug. Ως αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με τον ερευνητή που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, είναι δυνατή η διαρροή δεδομένων & πληροφοριών πιστωτικών καρτών.

Επειδή η εταιρεία είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν υπάρχει σχετική επίσημη ενημέρωση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος,κρατούμε επιφυλάξεις για το αν και κατά πόσο ισχύει.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο secnews

Πηγή: http://korinthostv.blogspot.com/2014/04/airticketsgr.html#ixzz2z39oIULd

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT